От  Възраждане сме категорично против въвеждането на имунизационни паспорти, защото

...
От  Възраждане сме категорично против въвеждането на имунизационни паспорти, защото
Коментари Харесай

Д-р Костадин Костадинов, Възраждане: Имунизационни паспорти не трябва да има, а ваксинацията трябва да е само доброволна

От  Възраждане сме изрично срещу въвеждането на имунизационни паспорти, тъй като това е тежка дискриминационна мярка.

„ Такова нещо е имало единствено по време на Втората международна война, когато Хитлеристка Германия вкарва специфични паспорти за евреите и носене на жълти звезди на ревера.
Това ли желаят да създадат с нас? Това е дивашка, античовешка мярка и ние ще се борим с безусловно всички законови механизми против сходни ограничения, които водят до тази дискриминация. Не може и не трябва да бъдем превръщани в маса,  която във всеки един миг е следена и манипулирана от хората, които ни управляват. Имунизационни паспорти не би трябвало да има, а имунизацията би трябвало да е единствено доброволна! Всичко останало опонира на безусловно всички разпоредби, както на нашите закони, по този начин и на интернационалното законодателство.

Когато станем част от 45-то  Народно заседание, ние ще използваме безусловно всички законови лостове, с цел да не допуснем такова нещо, изрично съобщи доктор Костадинов, ръководител на Възраждане и лидер на листата на претендентите за народни представители на политическата партия в 3 МИР Варна и 25 МИР София. Политическа партия Възраждане е с номер 5 в интегралната бюлетина.
По отношение на въведените нови ограничаващи ограничения, водачът на Възраждане съобщи, че те се ползват, заради една елементарна причина - хората да бъдат уплашени и да не излязат да гласоподават.

„ Едва ли има някой сюрпризиран от следващите ограничения, които се вкарват от ръководещите. От партия Възраждане знаехме още при започване на годината, че сюжетът за тези избори ще бъде подобен. Очевидно е, че акцията не върви добре за ръководещите и с тези темпове, след 2 седмици тях ги чака разрушителен погром. И единственото, което можеха да създадат - те действително го направиха с оповестяване на следващото затваряне. Това обаче необичайно съответствува с последната 1/3 част от хода на предизборната акция “, добави доктор Костадинов.
Той уточни, че пандемията върлува главно в телевизионните медии, където всяка вечер се броят трупове, имунизирани, приети в болница и така нататък

„ Цялата тази медийна суматоха и неуравновесеност, насаждана от ръководещите, внезапно контрастира с цялостните площади и паркове при хубаво време и желанието на хората да се срещат и поддържат връзка. Точно заради тази причина, от Възраждане настояваме да няма ограничаващи ограничения и да няма затваряне на страната.

Ако  българските жители ни дадат доверието си, гласоподават с номер 5 в интегралната бюлетина и Възраждане стане част от 45-то Народно заседание, още от на следващия ден ще отпаднат всички ограничавания, в това число и носенето на маски.

Разбира се, който желае, ще може да носи маски, който желае ще се имунизира, само че от това няма да произтичат нито права, нито привилегии, нито ограничавания, нито санкции “, сподели още доктор Костадинов.
 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР